Dapatkan tawaran pra-pelancaran dan jadi antara yang pertama berpeluang menikmati Kopi Titis ZHULIAN!
Friday, May 20, 2022


Produk kopi sensasi baru – KOPI TITIS ZHULIAN akan dilancarkan kelak! Jadilah antara yang pertama untuk mencuba produk revolusioner ini yang pasti membuatkan anda mahukannya lagi dan lagi!

KOPI TITIS ZHULIAN adalah minuman kopi terkini yang diperbuat daripada biji kopi Arabika 100% tulen yang dikisar kemudian dipek ke dalam beg titis yang istimewa. Ia menyenangkan proses membru kopi – hanya tuangkan air panas ke atas beg titis yang mengandungi kopi Arabika yang dikisar halus secara berselang masa, tunggu 2 minit untuk melihat hasil titisan kopi di dalam cawan, dan anda telah sedia untuk menikmati kopi tulen yang penuh citarasa, mirip kopi yang boleh didapati di kafe-kafe butik. Menawarkan 2 citarasa yang lazat iaitu ZHULIAN Dark Roast Drip Coffee – Colombia Blend and ZHULIAN Medium Roast Drip Coffee – Ethiopia Blend.

Kami menawarkan Promosi Istimewa Pra-Pelancaran KOPI TITIS ZHULIAN bermula hari ini sehingga 22 Mei 2022, di mana anda berpeluang menikmati diskaun istimewa bagi pembelian produk sensasi ini. Ya, hanya dalam tempoh terhad ini. Rebutlah tawaran ini hari ini!

Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan tawaran ini, sila klik https://bit.ly/DripCoffeePrelaunch

Comments (0)