Nyahtoksik, Masak & Simpan Secara Selamat!
  • 36
  • 0
  • 0

Sama ada menyediakan makanan buat keluarga mahupun untuk diri sendiri, pada zaman di mana semua orang perlu lebih peka dan prihatin terhadap kesihatan tubuh pada hari ini, penting untuk anda memastikan makanan yang dihidangkan buat diri dan keluarga melalui proses penyediaan sehingga penyimpanan yang bersih, sihat dan selamat!  Jom lihat bagaimana anda berupaya memastikan bahan mentah untuk memasak adalah bersih dan selamat; dimasak pula secara pantas, sihat dan selamat, serta boleh disimpan secara bersih dan selamat untuk dinikmati kemudian… 

Langkah 1
Pastikan makanan anda BERSIH, SEGAR dan SELAMAT dengan BEYOND FOOD JUNCTION Detoxifying Unit adalah satu sistem canggih yang berkuasa menyahtoksik buah-buahan, sayur-sayuran, makanan laut, daging ayam, dll dengan merawatnya menggunakan aliran terkawal molekul ozon.
Langkah 2
Tugas Memasak Menjadi Pantas dan Mudah
COOKLINE X
 adalah set kelengkapan memasak yang lengkap dan termaju untuk sebarang keperluan memasak. Binaan dengan teknologi salutan-berlapis 3-lapis termaju COOKLINE X membantu anda memasak dengan lebih pantas kerana pengunaan tenaga yang kurang selain kekonduksian haba sekata menjadikan masakan dimasak lebih sempurna!
Langkah 3
Kekalkan kesegaran dan kebersihan makanan anda
SmartSeal
 diperbuat daripada polipropilena tidak toksik dan TPER yang disahkan oleh U.S. Food and Drug Administration (FDA) serta Korea Environment & Merchandise Testing Institute (KEMTI).

• Kedap udara dan anti-bocor dengan kemasan pengedap dan kunci berdetap yang dipatenkan pada penutup

• Boleh digunakan di dalam Ketuhar Gelombang Mikro (tanpa penutup)

• Boleh dipanaskan sehingga 100°C dan disejukkan sehingga -20°C

• Selamat digunakan di dalam Peti Penyejuk Beku dan Mesin Pencuci Pinggan

• Melindungi makanan daripada pencemaran bagi melanjutkan tempoh kesegaran makanan

• Kukuh dan praktikal


Semestinya ketiga-tiga produk asas ini sesuai buat mereka yang mementingkan pengurusan makanan yang selamat dan bersih buat seisi keluarga yang disayangi!


Proses penyediaan makanan sehingga siap dimasak menjadi semakin mudah, bersih dan selamat dengan bantuan produk-produk daripada ZHULIAN ini. 

View Product Detail

Comments (0)